Handbol

Espanya supera la República Txeca amb suficiència (31-25)

Handbol. L’equip de Jordi Ribera torna a exhibir recursos tàctics i fa un pas més cap a les semifinals de l’europeu

La selecció espanyola continua amb pas ferm per l’europeu i avui ha ofert una altra exhibició de recursos tàctics per superar la República Txeca (31-25) i apropar-se una mica més a les semifinals. El conjunt de Jordi Ribera, amb sis jugadors catalans, ha controlat en tot moment el ritme del partit i en la segona meitat ha aprofitat les jugades del rival sense porter per sentenciar el duel i aconseguir un màxim avantatge de 10 gols (29-19). El blaugrana Gonzalo Pérez de Vargas (11 aturades i 1 gol), nomenat el millor porter de la primera fase de competició, ha estat escollit també el jugador més valuós del partit.

Amb el clàssic 6-0, amb Cañellas i Guardiola en l’eix de la defensa, l’equip espanyol ha portat la iniciativa pràcticament des de l’inici de partit. Les primeres recuperacions i les ràpides transicions han propiciat d’entrada un parcial favorable de 7-4 després d’un contraatac de Solé. La República Txeca ha frenat el cop gràcies a la porteria. Tomas Mrkva s’ha erigit en un dels protagonistes de la primera meitat i amb les seves 9 aturades ha donat oxigen al seu equip, que amb ofici ha tornat a restablir l’equilibri. El conjunt de Ribera es tornava a fer fort en defensa i corrent al contraatac ha obert una altre escletxa (12-8) que ha sabut mantenir fins a l’equador (14-9).

La segona meitat ha tingut, inicialment, diferents alternatives. Amb Figueras al pivot, semblava que el conjunt espanyol trencava definitivament el partit (19-12), però els llançaments de Kasparek i l’eficàcia de Zdrahala en els penals han donat un respir al seu equip, que ha aprofitat una fase de desencert hispà per tornar a ajustar diferències (20-17). L’equip de Ribera ha ajustat la defensa i ha tret petroli de les exclusions del rival. Tres gols consecutius d’Ángel Fernández a porteria buida han donat ales al conjunt espanyol que, ara si, ha encarrilat definitivament el triomf després d’un contraatac de Solé (29-19).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)