Handbol

La visita al líder, en el moment més oportú

Handbol. El Bordils, que encadena tres victòries i està fora del descens, tanca la primera volta amb el Cisne (17.30 h)

“No tenim la pressió de la setmana passada d’haver de guanyar, sí o sí. Visitem el líder i sabem que els nostres rivals segurament hi perdran i en cas de victòria són dos punts que ningú s’espera”, diu Pau Campos en la prèvia del Cisne - Bordils (17.30 h), en què els blanc-i-verds tanquen la primera volta fora del descens i després d’enllaçar tres victòries.

El Bordils no perd des del novembre i vol competir al màxim contra “una plantilla molt àmplia i que juga a un ritme molt més alt”, segons explica Campos del líder, que només ha perdut contra l’Aranda, 28-26 a l’octubre.

“Fa un mes ho vèiem tot magre i ara, fora del descens, sabem que venen dos partits complicats, perquè després tenim l’Antequera, però tenim esperança i la feina que fem als entrenaments ens permet ser optimistes”, assegura l’entrenador, que no podrà disposar de Farrarons ni Bañeras per lesió ni de Moreno per motius laborals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)