Handbol

Ser primer de grup sense gastar gaires energies

Handbol. La selecció espanyola juga contra Croàcia (16 h), un rival que també està classificat per a les semifinals de l’europeu

La selecció espanyola disputa aquesta tarda (16 h) l’últim partit de la fase de grups contra Croàcia amb la primera posició en joc. Els dos equips estan classificats per a les semifinals. El seleccionador estatal, el sarrianenc Jordi Ribera, té clar que sortiran a buscar la victòria: “La selecció té un gen competitiu i l’equip sortirà a guanyar. Després ja veurem què passa en el partit, però la idea és continuar sumant i arribar amb bones sensacions a les semifinals.” Croàcia ja va reservar diversos titulars en l’últim partit per estalviar energies i Espanya, amb sis jugadors catalans, pot fer el mateix tenint en compte que haurà de fer un llarg desplaçament de Viena a Estocolm per jugar la semifinal. Jordi Ribera diu que la seva idea és mantenir les rotacions que ja han anat fent en diversos partits. Respecte al rival, en què destaca el jugador del Barça Luka Cindric, afirma que hauran de tenir paciència tant en defensa com en atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)