Espanya passa invicta (22-22) a les semifinals de l’europeu

Handbol.

La selecció espanyola d’handbol ha empatat contra Croàcia (22-22) en l’últim partit de la segona fase de l’europeu i s’ha classificat per a les semifinals de demà invicta i com a primera de grup. El rival del combinat de Jordi Ribera sortirà del partit que jugaran aquesta mateixa tarda Noruega i Eslovènia.

Després d’una primera part molt igualada, amb grans aturades dels dos porters (11-12), el duel s’ha trencat en els primers minuts de la segona part gràcies l’encert d’Álex Duixebàev (6 de 8) –màxim golejador del partit– i també als ràpids contraatacs dels extrems blaugrana Aleix Gómez i Aitor Ariño. Croàcia ha reaccionat en els últims minuts amb un parcial de 6-0 i s’ha col·locat per davant, però Aleix Gómez ha empatat de penal a 1:20, resultat que ha permès el combinat estatal quedar primer per la millor diferència de gols.