Eurolliga

El drama de l’aigua

Girona mira de recuperar-se dels efectes del temporal, pel que fa les seves instal·lacions esportives municipals, amb Fontajau de paradigma

Fontajau ha de quedar net i amb subministrament elèctric aquesta setmana que ve. És l’objectiu que ha marcat la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau. Avaluar els danys i les conseqüències de la inundació, amb un metre i mig d’aigua, serà una tasca tan feixuga com complicada.

El consistori té assegurats els seus equipaments, però les entitats viuen amb neguit i incertesa les hores posteriors a l’entrada de l’aigua. Deixar el recinte del tot net són dues setmanes pel cap baix i, tornar a tenir Fontajau com si no hagués passat res, un període molt difícil de quantificar perquè els vestidors, els despatxos i altres equipaments van quedar molt afectats i s’haurà d’aprofitar l’actuació per actualitzar la instal·lació als nous usos.

Col·laboració

El Girona FC es posa a disposició dels clubs afectats pel temporal i els ofereix Montilivi. A l’Uni i el Bàsquet Girona, les oficines per treballar-hi. I a tots els afectats, el gimnàs que té a l’estadi. El president, Delfí Geli, ha contactat amb diversos clubs per oferir-los ajuda.

El personal administratiu de l’Uni ha treballat aquest divendres a Infoself, empresa col·laboradora de l’entitat, mentre els treballadors del Bàsquet Girona feien la seva tasca a Palau, a la grada del pavelló on l’equip de la LEB Plata juga demà passat contra el Múrcia, en un duel de primer contra segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)