El Sarrià empata en una gran reacció col·lectiva (25-25)

Handbol.

El Sarrià ha començat la segona volta amb un valuós empat a casa contra el Cajasur de Còrdova en un partit que per moments semblava tenir perdut en el segon temps ja que ha anat cinc gols per sota durant alguns minuts. En el pitjor moment l’equip ha tret l’orgull i amb una doble defensa mixta en defensa, les aturades de Guiti i l’encert de Pere Arnau, que ha fet l’empat amb un llançament de pista a pista, ha sumat un valuós punt contra un rival directe. Arnau (7 gols) encara ha tingut un últim xut a pocs segons del final però el porter visitant l’ha aturat.

El partit ha començat amb bon ritme i amb bones sensacions pel Sarrià, que ha manat en el marcador defensant bé i protagonitzant bones jugades individuals en atac de la mà sobretot de Pere Arnau. Un penal fallat pel lateral amb empat (7-7) ha propiciat la reacció dels visitants que amb una primera línia molt competent formada per Moyano, López i el canoner Nazario ha capgirat el partit com un mitjà. La defensa del Sarrià ha començat a dubtar i la inseguretat s’ha traduït en el joc d’atac, amb llançaments precipitats i pèrdues no forçades. El Cajasur, en canvi, ha anat a la seva i amb un parcial de 2-6 ha marcat la seva màxima diferència (10-14) poc abans del descans amb Moyano exhibint un braç poderós.

En la segona part s’ha mantingut la mateixa dinàmica. El Cajasur s’ha escapat de 5 (15-20), però Salva Puig, els jugadors i l’afició s’han conjurat per evitar la derrota. La nota negativa, le lesió de Nitus Pórtulas.