Aquí ningú no es rendeix

Handbol. El Sarrià treu l’orgull en la segona part quan veu el partit coll amunt i fa uns minuts finals excel·lents en què escombra el Cajasur però es queda amb la mel del triomf a la boca

SARRIÀ 25 CAJASUR 25

SARRIÀ:Guitart, Alemán (2), Pórtulas (2), March (1), Fina (2), Martí Arnau (1), Pere Arnau (7), Ballester (1), Mariscal (3), Garcia, Rovira (2), Serrano (2), Vicente (2) i Guitart.CAJASUR:Torres, Salido (2), Nazario (4), López (2), León (3), Mosquera, Hidalgo, Baena, Abad, Martins (5), Ramos, Gómez, Moyano (6),PARCIALS:2-2, 5-3, 7-6, 8-9, 10-12, 11-14; 13-15, 14-19, 16-20, 20-23, 23-24 i 25-25.ÀRBITRES:Millán i Roy. Van excloure Puig, Garcia (2), Ballester, Martí Arnau i Pere Arnau (Sarrià) i Abad (2), Hidalgo, León, López i Gómez (3).

El Sarrià va començar la segona volta amb un valuós empat a casa contra el Cajasur de Còrdova en un partit que per moments va semblar que tenia perdut ja que va encarar els últims minuts amb el vent en contra (15-20). Just en aquest moment, quan l’equip ho passava més malament, els jugadors van treure l’orgull i amb una doble defensa mixta en defensa, les aturades de Guiti i l’encert de Pere Arnau, que va fer l’empat amb un llançament de pista a pista, va sumar un punt que es va gaudir com si fossin dos. Pere Arnau (7 gols) encara va tenir un últim xut a pocs segons del final però el porter visitant, impressionant durant tot el partit, la va aturar.

El partit va començar amb ritme i amb bones sensacions pel Sarrià, que va manar en el marcador defensant bé i protagonitzant bones jugades individuals en atac de la mà sobretot de Pere Arnau, molt còmode en els primers minuts. Amb tot, un penal fallat pel lateral amb empat (7-7) va propiciar la reacció dels visitants que amb una primera línia molt competent formada per Moyano, López i el canoner Nazario va capgirar el partit com un mitjà. La defensa del Sarrià va començar a dubtar i la inseguretat es va traduir també en el joc d’atac, amb llançaments precipitats i pèrdues no forçades.

En la segona part els visitants van seguir amb les idees molt clares. L’extrem León i el pivot Martins van trobar també espais per llançar contra un rival manifestament incòmode a la pista que maldava per sobreviure encara que fos amb accions aïllades. Amb cinc gols en contra (15-20), Salva Puig va ordenar finalment una doble mixta avançada i els visitants es van encallar. Guiti també va col·laborar en la causa s i l’equip, tot i que Pórtulas se’n va anar a la banqueta lesionat, va retallar gol a gol fins que Mariscal va fer el 23-23 a cinc minuts del final. Semblava que s’havia fet el més difícil, però els visitants es va refer (23-25) en una guerra de nervis total. Pere Arnau va empatar amb dos grans gols i va tenir a les mans la pilota per fer el tercer.

És un punt guanyat que ens servirà per aprendre totes les situacions que hem viscut.
Salva Puig
Entrenador del sarsrià
Patrocini

El Bordils, amb cinc baixes, a Antequera

El Bordils afronta aquest migdia (12.30 h) un duel de gran exigència a la pista de l’Antequera, el tercer classificat que ja va guanyar en la primera volta al Blanc-i-verd (20-22). Els andalusos, a més, només han cedit un punt a casa en tota la primera volta, un empat contra l’Alcobendas. El Bordils ha viatjat debilitat per les baixes de Farrarons, Bañeras, Palahí Masó i Masmiquel, jugadors alguns d’ells clau en l’esquema de Pau Campos.