Handbol

La pissarra de Ribera i el col·lectiu

Handbol. El conjunt espanyol intentarà exhibir la seva riquesa tàctica i el joc coral per revalidar el títol europeu davant les individualitats i el caràcter irreductible de Croàcia

Amb pas ferm i sense estridències, la selecció espanyola, comandada pel tècnic sarrianenc Jordi Ribera i amb sis jugadors catalans a les seves files, aspira a revalidar avui (16.30 h per TdP) a Estocolm contra Croàcia el ceptre europeu assolit fa dos anys a Zagreb. L’equip espanyol i el croat ja es van veure les cares en l’últim partit de la segona fase, que va acabar empatat a 22. Les dues seleccions ja estaven classificades per a les semifinals i no van mostrar totes les seves cartes, però els seus arguments ja són prou coneguts. La riquesa tàctica i la força del col·lectiu dels de Jordi Ribera s’enfrontarà a l’instint guanyador i el caràcter irreductible del conjunt de Lino Cervar. En aquell partit no va jugar el blaugrana Luka Cindric, amb problemes musculars i, tot i que va reaparèixer uns minuts en la semifinal contra Noruega, avui tornarà a ser dubte. En tot cas, si una cosa ha demostrat el conjunt balcànic en aquest campionat és que mai se’ls pot donar per vençuts. El guanyador segellarà el bitllet per als Jocs.

Noruega, bronze

En la pugna per la medalla de bronze, la selecció noruega es va imposar a l’eslovena per 28-20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)