Els penals donen el títol europeu a Hongria contra Espanya (9-9)

Waterpolo.

La selecció espanyola, com a Barcelona fa dos anys, ha tornat a perdre una final d’un europeu en la tanda de penals. Hongria, l’amfitriona, no ha perdonat en els cinc llançaments mentre que Álvaro Granados ha fallat el seu tir. El terrassenc ja havia fallat un penal en el segon quart. L’equip de David Martín, amb set catalans, ha tingut el títol a tocar en els minuts finals ja que Alberto Munarriz primer i Blai Mallarach després han tingut dues clares ocasions per fer el gol de la victòria. El parcial de 3-0 dels hongaresos, que sumen la seva 13a corona europea, en el segon quart ha estat decisiu ja que l’equip espanyol ha hagut d’anar sempre a remolc tot i que Sánchez Pinedo (56 per cent) ha tornat a fer tota una exhibició sota els pals.