Futbol sala

Ximbinha i el gran repte

Futbol sala. El Barça presenta en societat el pivot brasiler, que vol “fer història” i “gaudir” en el club blaugrana i que arriba per marcar gols

El Barça va presentar ahir Ximbinha, que arriba cedit pel Palma i que portarà el dorsal 99 a l’esquena fins al final de la temporada. El pivot va assegurar que compleix un somni de petit i que sempre ha tingut entre cella i cella arribar a jugar “al millor equip del món”. El brasiler va explicar ahir que vol anar “a poc a poc” per retornar la confiança dipositada en ell, que té per davant el repte més gran de la seva carrera i que és un perfil de jugador diferent a Ferrao –que és un pivot pur– i que s’assimila més a Esquerdinha –un ala pivot–. “L’Andreu ja m’ha demanat que marqui gols”, va dir amb un somriure. Avui ja estarà a les ordres del tècnic blaugrana. Per al mànager esportiu, Txus Lahoz, era la primera opció. “Volíem algú que conegués la lliga, que conegués la ciutat i que minimitzés el risc d’un fitxatge en aquest moment”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)