El Fraikin Granollers passa als quarts de final de la copa

Handbol. Els vallesans derroten per 28-21 el Puente Genil i remunten el gol d’avantatge que portaven els andalusos del partit d’anada de la quarta eliminatòria

El Fraikin Granollets s’ha classificat pels quarts de final de la copa al derrotar per 28-21 el Puente Genil , i remuntar el gol d’avantatge que portaven els andalusos del partit d’anada d’aquesta quarta eliminatòria. El Granollers estarà a la fase final de la competició que es disputarà del 6 al 8 de març.

El partit ha sigut anivellat durant els primers minuts, amb un i dos gols de marge pels locals, però un parcial de 5-0 dels vallesans a partir del minut vint (13-7) els hi ha donat una clara avantatge. Al descans s’ha arribat amb 14-10 i en la segona meitat els locals s’han tornat a distanciar fins a la màxima diferència de vuit gols, 24-16. El Granollers ha mantingut l’avantatge i ha aconseguit la victòria amb el 28-21 final. Ian Tarrafeta ha destacat en atac amb cinc gols, mentre que Pol Sastre ha estat molt encertat sota els pals.