Waterpolo

El CN Terrassa reprèn la Champions amb victòria

Waterpolo. El conjunt egarenc supera el Hannover per un ajustat 11-10 i encadena el tercer triomf consecutiu en la competició

El CN Terrassa ha reprès la lliga de campions amb una altra victòria ajustada contra el Hannover (11-10) que li permet refermar-se en el cinquè lloc del grup, a quatre punts de les places que donen dret a jugar la final a vuit. Un parcial final de 5-3 ha resolt un partit molt anivellat i intens, en què ha destacat la inspiració dels dos jugadors madrilenys del CN Terrassa, Alberto Barroso i Víctor Gutiérrez, amb tres gols cadascun.

Una precisa vaselina d’Òscar Aguilar als 30 segons ha obert el duel a la piscina de l’Anella Olímpica. Rekio Zech ha respost des dels 6 metres. Però el CN Terrassa intentava imprimir un ritme molt elevat al joc i un xut per baix d’Alberto Barroso i un contraatac culminat altre cop per Aguilar han obert una petita escletxa en el resultat (3-1). Amb tot, Darko Brguljan, lliure de marca, ha aprofitat una badada defensiva per tancar el primer quart (3-2). Ja en el segon període, el mateix jugador ha evidenciat la seva qualitat amb el gol de l’empat. El Hannover pressionava més en defensa i el conjunt egarenc, tot i el gol d’Oriol Rodríguez, s’ha encallat en atac i ha arribat a la mitja part per darrera en el marcador després dels gols en superioritat de Petar Muslim i Ivan Nagaev (4-5).

Després de la represa, la tercera diana de Brguljan feia saltar les alarmes a Terrassa, però un contraatac rubricat per Víctor Gutiérrez i un gran gol de Ricard Alarcón han restablert l’equilibri. El conjunt de Dídac Cobacho no ha sabut aprofitar un parell d’oportunitats clares més i Schentze pel pal baix ha deixat el resultat en 6-7 amb només 8 minuts de joc. Acostumat a jugar partits ajustats, el CN Terrassa ha respost en els moments claus. Gutiérrez i Barroso han neutralitzat les cinc dianes del gran dels germans Brguljan, i Bernat Sanahuja, a 1:18 del final i en superioritat, ha rematat la feina i ha signat la victòria final per 11-10. Amb tot, encara hi hagut temps pel patiment perquè el Hannover ha disposat de dues accions d’atac més que no ha sabut concretar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)