Waterpolo

L’hegemonia europea del CN Sabadell, en joc

Waterpolo. L’Orizzonte, campió de la supercopa, últim obstacle per a l’equip vallesà per classificar-se per a la seva vuitena final a quatre seguida

El CN Sabadell comença avui el camí cap a la seva vuitena final a quatre de l’Eurolliga consecutiva, una fita que cap altre club europeu ha aconseguit. En l’eliminatòria de quarts de final toparà, amb tot, contra un vell conegut que aquesta temporada ja li ha passat la mà per la cara, l’Ekipe Orizzonte sicilià, que va conquerir la supercopa continental a Can Llong el 3 de desembre passat (10-13). L’anada, aquest migdia (12.30 h), ha de ser decisiva per afrontar amb garanties la tornada el 29 de març.

El Sabadell arriba al partit després d’una derrota dolorosa en la lliga contra el CN Terrassa (10-12), un dels equips que aspiren aquesta temporada al títol. Per al partit d’avui el tècnic vallesà, David Palma, recupera la canadenca Gurpreet Sohi, que ja va jugar la final de la supercopa contra les italianes. “Per equip, penso que potser tenen més artilleria que nosaltres aquest any”, admet Palma, conscient que aquesta temporada repetir el títol europeu serà tota una odissea ja que l’equip ha perdut jugadores clau respecte a fa dotze mesos. Les italianes, en canvi, estan en el seu millor moment. Han encadenat deu victòries en la lliga i les grans figures de la selecció italiana estan totes en aquest equip, un fet que pot perjudicar l’Orizzonte en la tornada ja que el preolímpic que ha de jugar el combinat italià es disputarà uns dies abans del partit contra el CN Sabadell. “Jo m’estimo més el primer partit a casa per mirar d’agafar un avantatge de dos o tres gols”, admet Palma.

LA PRÈVIA

A la supercopa van sortir adormides. Aquesta vegada han de sortir molt més endollades
David Palma
Entrenador del CN Sabadell

Maica García, renovada per dos anys

El club va anunciar ahir la renovació per dues temporades de la internacional Maica García, la capitana de l’equip i la seva jugadora més emblemàtica. García (29 anys) ha guanyat cinc edicions de l’Eurolliga amb el Sabadell, tres supercopes d’Europa, 13 lligues, 12 copes, deu supercopes d’Espanya i nou edicions de la copa Catalunya. També ha estat campiona del món i d’Europa amb la selecció espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)