Handbol

El Fraikin Granollers comença la segona volta de la lliga amb bon peu

Handbol. Ha superat el Cangas Frigoríficos Morrazo, per 31-23

El Fraikin BM Granollers ha encetat la segona volta de la lliga Sacyr Asobal amb una clara victòria contra el Cangas Frigoríficos Morrazo (31-23), que li permet retallar diferències respecte la cinquena posició. El conjunt d’Antonio Rama ha fet una primera meitat rodona (17-10). En la segona part l’equip gallec ha començat millor (20-18), però els vallesans han sabut redreçar el rumb per tornar a ampliar les diferències en el tram final.

Impulsat per les aturades de Pol Sastre, el Granollers ha iniciat el partit molt concentrat i ha segellat un primer parcial de 6-2 després que el conjunt gallec tardés gairebé 8 minuts per anotar el seu primer gol. El temps mort de Nacho Moyano no ha donat resultat perquè l’equip vallesà, molt actiu en defensa, i amb Figueras (5 gols) i Nenadic (4) com a principals estilets en atac, ampliava les diferències fins als 9 gols (13-4). El Cangas, amb detalls de qualitat del veterà Alen Muratovic i l’efectivitat de Juan Carlos Quintas des del pivot, ha reaccionat tímidament en el tram final per tancar la primera meitat amb un parcial de 17-10. Sastre, amb 12 aturades i un 54% d’efectivitat, ha estat un dels protagonistes del primer temps.

La posada en escena de la segona meitat ha estat del Cangas. El Granollers ha sortit fred del vestidor i el rival amb grans accions de Rubén Ribeiro, jugador cedit de l’Oporto, s’ha aproximat a només 2 gols (20-18) després d’un parcial de 3-8. Un contraatac de Figueras i un penal aturat per Sastre han servit perquè el conjunt de Rama es tornés a activar. Nenadic, màxim golejador amb 7 gols, ha exhibit el seu bon moment de forma i Oswaldo Maestro (6) s’ha afegit a la festa en el tram final, quan el Cangas ja havia abaixat el seu rendiment físic. Sastre ha acabat amb 19 aturades i un 45% d’efectivitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)