Tocarà remuntar a Sicília

Waterpolo. L’Astralpool Sabadell perd d’un gol a Can Llong contra l’Ekipe Orizzonte en l’anada dels quarts de final de l’eurolliga femenina. Es refà d’un mal inici però acaba derrotat

SABADELL 12 ORIZZONTE 13

ASTRALPOOL SABADELL:Ester, Mati Ortiz, Sohi (1), Ariño (1), Pérez, Morell, Cordobés (2), García (1), Forca (5), Eggens (2), Tankeeva i Barzon.EKIPE ORIZZONTE:Gorlero, Ioannou, Garibotti (5, 4p), Viacava (2), Aiello (2), Bekhazi (1), Palmieri, Marletta (1), Emmolo (2), McKelvey i Riccioli.PARCIALS:1-4, 5-4, 4-2 i 2-3.ÀRBITRE:N. Boudramis (Grècia) i U. Wengenroth (Suïssa). Van excloure definitivament Ioannou i Mckelvey per l’Ekipe Orizzonte.

Per accedir a la final a quatre de l’Eurolliga femenina, l’Astralpool Sabadell haurà de remuntar un gol i guanyar a la piscina de l’Ekipe Orizzonte de Catània en la tornada dels quarts de final, que es jugarà el proper dissabte 28 de març. El conjunt sicilià es va imposar per un sol gol (12-13) en l’anada, que es va disputar, ahir, a la piscina de Can Llong, després de dominar durant bona part del partit. L’equip vallesà va fer un mal inici, però es va saber refer i posar-se per davant malgrat que va acabar perdent.

El Sabadell va marcar el primer gol, però les italianes van capgirar el partit amb tres gols en dos minuts (1-3). Van començar a dominar en el marcador i van arribar al final del primer quart amb tres gols de marge 1-4. En l’inici el segon període, van aconseguir un gol més d’avantatge (4), però el Sabadell va millorar en atac i en defensa, va marcar tres gols consecutius (4-5) i es va apropar en el resultat. Al descans es va arribar amb un 6-8.

Dos gols consecutius de Judith Forca en l’inici del tercer quart van empatar el partit i un altre de Ruth Ariño va posar per primer cop per davant en el resultat el Sabadell (9-8 en el minut 21). El partit va continuar anivellat i es va arribar al final del tercer període amb un empat (10-10).Els darrers vuit minuts es van iniciar amb un nou avantatge local, però les italianes van tornar a situar-se per davant i Judit Força –que va fer cinc gols– va tornar a empatar (12-12). A falta d’un minut i vint segons, l’Orizzonte va marcar el gol definitiu de la victòria (12-13). El Sabadell va disposar d’una jugada de superioritat a divuit segons de la fi, però no va poder empatar el partit.

LA PROTAGONISTA

La lliçó que ens em emportat del partit d’avui és que allà podem guanyar. Hem d’arreglar totes les errades que hem fet en defensa, sobretot en la primera part
Allà anirem a totes: a guanyar i a passar a la final a quatre
Judith Forca
JUGADORA DEL SABADELL

El Kinef Kirishi goleja per 20-6 l’Utrecht

En els altres partits de quarts de final, el Kinef Kirishi rus va ser el que va aconseguir un resultat més clar en golejar l’Utrecht holandès per 20-6. En el duel grec, l’Olympiacòs es va imposar a la piscina del Vouliagmeni (8-10). El Dunaujvaros hongarès i l’Uralochka rus van empatar (11-11).