Certifica els quarts europeus

Handbol. El KH-7 Granollers torna a guanyar el Sokol Poruba txec per un resultat molt clar i estarà entre els vuit millors de la copa Challenge. Les vallesanes fan un partit molt complet

GRANOLLERS 40 PORUBA 23

KH-7 GRANOLLERS:Mera, Gassama (1), Ana González (2), Vegué (8), Lepère (6), Torras (1) i Guarieiro (3) –set inicial–; Vázquez (5), Vila (4), Prelchi (6), Monteiro (2), Romero (1) i Ben Chayhab (1).DHC SOKOL PORUBA:Krebs, Mylkova (3), Konecná (4), Andryskova (1), Polásková (6), Baumbachova i Smidaková –set inicial–; Rohácková (ps), Smetkova (3), Maiwaelderová, Prasivkova (1), Mucková, Desortova (3) i Zemanovicova (2).PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-1, 3-2, 5-4, 8-6, 11-9 i 16-10 (descans), 20-10, 25-12, 29-14, 31-17, 35-21 i 40-23.ÀRBITRES:Y. Schols (Països Baixos) i S. Martens (Bèlgica). Van excloure Vázquez, Ana González, Andryskova (2) i Desortova.

El KH-7 Granollers va certificar la seva classificació per als quarts de final de la copa Challenge en tornar a guanyar el Sokol Poruba txec, aquesta vegada per 40-23, en els vuitens de final. Les vallesanes, que tenien tretze gols d’avantatge de l’anada, van ampliar la diferència i passen per un marge de 30 gols.

Els primers minuts del partit van ser anivellats, però el Granollers sempre va anar per davant en el marcador amb mínimes diferències. A partir del minut 22 (9-9), les vallesanes es van començar a distanciar clarament. Marta Mera va estar impressionant a la porteria en aquests minuts –deu aturades en el primer temps–, i en atac van aconseguir un parcial de 7-0. Es va arribar al descans amb 16-10.

En l’inici de la segona meitat, el KH-7 Granollers va acabar de sentenciar el partit i l’eliminatòria de vuitens amb un parcial de 5-0 (20-10). L’entrenador, Robert Cuesta, va poder donar minuts a totes les jugadores i els gols van estar molt repartits. Totes les jugadores de camp que van jugar en van marcar algun. La màxima golejadora va ser Ona Vegué, que en va fer vuit. Jessie Lepère i Carmen Prelchi en van anotar sis.

El rival, dimarts

Els KH-7 Granollers coneixerà el seu rival en els quarts de final de la copa Challenge aquest dimarts en el sorteig. Per aquesta a eliminatòria s’han classificat dos equips més de la divisió d’honor femenina estatal, l’Aula Valladolid, que hi va accedir directament, i el Mecalia Guardés. També estaran en el sorteig els conjunts croats Lokomotiva Zagreb i Bejelovar, el Madeira de Portugal, el Naisa Nis serbi i el Juro Inurek holandès. El partit d’anada es disputarà el cap de setmana del 29 de febrer i l’1 de març i el de tornada, el del 7 i 8 de març.

ELS PROTAGONISTES

L’equip ha respost de la millor manera possible i ha anat a totes. Ha estat un partidàs
Volia que totes les jugadores agafessin sensacions i les que no han tingut tants minuts, també confiança