Futbol sala

L’Industrias fa història de la mà de Miquel Feixas

Futbol sala. Els colomencs accedeixen a la final a quatre de la copa superant el Talavera gràcies a tres aturades i un gol del porter en una tanda de penals fatídica de 22 llançaments

Miquel Feixas és el nou heroi de Santa Coloma. El porter colomenc ha classificat l’Industrias per a la primera final a quatre de copa de la seva història. En una tanda fatídica on s’han llençat 22 penes màximes, el porter colomenc ha aturat tres penals –dos d’ells, match balls– i ha marcat el gol decisiu per eliminat el Talavera. Memorable.

El duel ha estat tremendament atractiu. Sense treva. Sense res a amagar, com si les diferències de potencial no existissin. Els colomencs han anat a buscar la classificació des de l’inici però el Talavera no ha especulat. Ocasions a banda i banda però sempre amb els mateixos protagonistes: Rafa Luque s’ha mostrat incommensurable sota els pals de la porteria local mentre que Miquel Feixas ha intervingut puntualment quan ha calgut. L’Industrias ha merescut més però no ha trobat el gol en una primera meitat molt intensa marcada per l’ambient calent a la grada.

En la segona part, tot s’ha incrementat. El públic ha animat amb fervor el seu conjunt que ha vist com l’Industrias el tancava al seu camp i havia de treure aigua de tot arreu. La intenció colomenca ha topat amb el travesser després d’un xut de Verdejo però ha acabat trobant el gol mitjançant Sebas Corso. L’argentí ha xutat creuat després d’un servei de banda i ha obert la llauna. El gol ha capgirat les tornes, el Talavera s’ha fet amb el domini, ha crescut i ha creat les millors ocasions. Feixas ha hagut d’intervenir i on no hi ha arribat ell, hi havia una fusta que ha evitat la diana de Manuel Cebrián. L’Industrias ha resistit al setge del conjunt castellà, ha treballat bé la defensa en inferioritat però, quan restaven 40 segons, ha vist com Victor López forçava la pròrroga. En el temps extra, Uri Santos ha fet la jugada del partit, un coast to coast bestial, però Rafa Luque ha evitat el gol. El partit ha anat morint i l’eliminatòria s’ha decidit als penals. Allà Feixas ha estat decisiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)