Patinatge

L’Olot recupera el camí dels títols a Granollers

Patinatge artístic. El conjunt garrotxí comença el 2020 amb ‘Trampa mortal’ i suma un nou campionat, al palau d’esports de la capital vallesana

El CPA Olot va sumar el seu 18è títol gironí de patinatge per a grups de xou grans, ahir al palau d’esports de Granollers, en una actuació que permet a les garrotxines trencar una sequera d’un any i quatre mesos. El campionat del món del 2018, a Nantes, va ser l’últim cop que l’equip de Ricard Planiol i Ester Fàbrega va guanyar un títol i la posada en escena de la coreografia va ser molt bona, perquè, malgrat que va ser la primera de la categoria de grups grans, totes les puntuacions van superar els 9 punts i cap dels següents equips no va poder igualar l’emoció que va transmetre l’Olot, en un pavelló amb 4.000 persones. El Girona i el Celrà van completar el podi en la modalitat de grups grans, mentre que en els petits els tres millors van ser Maçanet, Cassà i Bescanó.

L’Olot també va ser el millor en la categoria júnior, seguit de Maçanet i Giron,a mentre que en la modalitat de quartets el Lloret, el Bescanó i l’Hostalric van ocupar el podi.

Aquest cap de setmana, es disputa el campionat de Catalunya, que, com el territorial gironí, s’havia de fer a Fontajau i que, com a conseqüència del temporal Glòria, va haver de canviar d’escenari. En aquest cas, la competició es farà al Barris Nord de Lleida, on també es disputarà el campionat estatal.

LA DADA

18
títols
gironins suma en grups grans el CPA Olot, que trenca un any i quatre mesos de sequera.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)