Waterpolo

Sabadell, epicentre de la primera copa conjunta i simultània

Waterpolo. L’Astralpool CN Sabadell i l’Atlètic Barceloneta començaran la defensa del títol contra el CE Mediterrani. La competició es jugarà del 27 de febrer a l’1 de març

La Casa Duran de Sabadell ha estat aquest matí l’escenari del sorteig de les copes de waterpolo, que per primer cop es disputaran de forma conjunta i simultània a Can Llong, del 27 de febrer a l’1 de març. Els dos campions, l’Astralpool CN Sabadell, en la competició femenina, i el Zodiac Atlètic Barceloneta, en la masculina, començaran la defensa del títol contra el CE Mediterrani.

Segons marca la normativa del sorteig, el CN Mataró, com a primer classificat en la primera volta de la lliga de divisió d’honor femenina, anava per l’altra part del quadre que les amfitriones, i debutarà en la copa contra el CN Terrassa. El vencedor s’enfrontarà al guanyador del partit entre el Sant Feliu i el Boadilla de Madrid, l’únic dels setze equips participants que no prové de Catalunya. El quadre femení es completa amb el duel entre el Sant Andreu i el Rubí.

En la copa masculina, els amfitrions del CN Sabadell jugaran contra el CN Barcelona, el segon classificat de lliga, i en la mateixa part del quadre hi figura el CN Terrassa i el Quadis CN Mataró. En l’altra part del quadre, a més del Barceloneta i el Mediterrani, hi transitarà el Sant Andreu i el CN Catalunya.

Quadre femení
Quarts de final (28/2)
QF1. CN Mataró-CN Terrassa
QF2. Sant Feliu-Boadilla
QF3. Sant Andreu- Rubí
QF4. CN Sabadell-Mediterrani
Semifinals (29/2)
Vencedor QF1 - vencedor QF2 17 h
Vencedor QF4 . vencedor QF3 18:30 h
Final (1/3)
Vencedors de les semifinals 12 h
Quadre masculí
Quarts de final (27/2)
QF1. Barceloneta - Mediterrani
QF2. CN Catalunya - Sant Andreu
QF3. CN Mataró- CN Terrassa
QF4. CN Sabadell - CN Barcelona
Semifinals (29/2)
Vencedor QF1 - vencedor QF2 12 h
Vencedor QF3 - vencedor QF4 13:30 h
Final (1/3)
Vencedors de les semifinals 14 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)