Patinatge

Segon duel Olot-Girona, ara en el campionat de Catalunya

Patinatge artístic. El campionat de Catalunya de grups de xou es disputa aquest cap de setmana a Lleida amb quatre títols en joc

El pavelló Barris Nord de Lleida serà aquesta tarda l’escenari del segon duel d’aquest any entre el CPA Olot i el CPA Girona per veure qui es millor en els grups de xou grans, aquesta vegada amb el títol català en joc. L’equip garrotxí es va imposar en el primer, el territorial. Ara busca la segona medalla d’or de l’any i tornar a superar l’equip gironí, que va guanyar el títol català l’any passat i va dominar en tots els campionats. Els muntatges Trampa mortal, del CPA Olot, i Ella, del CPA Girona, tornaran a buscar el més alt reconeixement del públic i els jutges. La primera jornada del català començarà amb els quartets i el CPA Cardona –abans Foment Cardoní– cercant de mantenir el seu domini i de revalidar un cop més la medalla d’or.

En la jornada de demà els grups petits tindran la participació més alta amb 18 equips i força aspirants al títol. El CP L’Aldea, campió de l’any passat, el CP Maçanet, i el CPA Tona són els més clars aspirants al títol. Tancaran el campionat els grups júniors. El Reus Deportiu cercarà de revalidar el títol.

Campionat de Catalunya
Avui
Quartets (7 grups) 17.00 h
Grups grans (9 grups 18.05 h
Demà
Grups petits (18 grups) 16.30 h
Grups júnior (17 grups) 19.15 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)