Més esport

Carolina Marín, a la final del Barcelona Màsters

Bàdminton. L’andalusa es jugarà el títol contra la tailandesa Pornpawee Chochuwong, la vintena del món

L’andalusa Carolina Marín ha mostrat la seva millor versió en la semifinal del Barcelona Spain Màsters i s’ha classificat per la final. La campiona olímpica ha derrotat la tailandesa Supanida Katethong per 21-16 i 21-6, sense cometre tant errors no forçats com en els anteriors partits i ha mostrat molt més el control del joc. L’únic moment complicat ha estat un 7-11 en contra però cinc punts consecutius l’han posat per davant i s’ha acabat emportant el set. En el segon va ser clarament superior a la seva rival de 22 anys i 53 del món.

La gran final del Barcelona Spain Màsters es jugarà demà (10 h) i Carolina Marín s’enfrontarà a la tailandesa Pornpawee Chochuwong, la número 20 de la llista mundial. En la seva semifinal Pornpawee Chochuwong ha derrotat la seva compatriota Busanan Ongbamrungphan per 14-21, 21-15 i 21-11. L’andalusa s’ha enfrontat a Pornpawee Chochuwong en cinc ocasions i sempre l’ha derrotat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)