Waterpolo

El Zodiac Barcelona venç l’Olympiacòs (9-15) i se situa líder en solitari en la lliga de Campions

Waterpolo. Els mariners fan un gran partit a la piscina del conjunt grec i dominen des de l’inici i fins al final

El Zodiac Atlètic Barceloneta ha aconseguit una important victòria a la piscina de l’Olympiacòs (9-15) i s’ha situat com a líder en solitari del grup A de la lliga de Campions. Els mariners han sumat la seva tercera victòria consecutiva i el setè partit sense perdre contra un equip que estava empatat a punts amb ells al capdamunt de la taula. El conjunt grec ha perdut els dos últims partits que ha disputat.

El Barceloneta ha fet un inici de partit impressionant (0-3), amb molt d’encert en atac i amb el porter Dani López Pinedo molt inspirat i fent aturades. S’ha arribat al final del primer quart amb un 1-4. En el segon període els mariners han ampliat una mica l’avantatge fins el 2-6 del descans.

En l’inici del tercer període els barcelonins han tingut un 2-8 en el marcador, però a partir d’aquí l’Olympiacòs ha millorat en atac i després d’un parcial de 3-0 s’ha situat amb el 6-9 al final del tercer quart. En l’inici dels últims vuit minuts del partit el Barceloneta ha marcat dos gols consecutius i s’ha tornat a distanciar i amb Felipe Perrone encertat de cara a porteria (ha fet cinc gols) s’ha situat amb la màxima diferència de set gols (8-15) en l’últim minut. L’Olympiacòs ha fet el 9-15 final en els darrers instants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)