Ciclisme

Henrique Avancini inscriu el seu nom en el palmarès de La Clàssica a Banyoles

Ciclisme. BTT. El brasiler ha guanyat la única cursa a nivell estatal HC UCI i el francès Victor Koretzky, triple vencedor de la cursa, ha repetit el segon lloc del 2019

Henrique Avancini (Cannondale Factory Racing) ha guanyat la cursa elit de la Super Cup Massi de Banyoles, el plat fort que tancava un cap de setmana amb què La Clàssica banyolina ha tornat a obrir la temporada d’XCO amb la cursa de més nivell a l’estat: UCI Hors Class, només per sota les copes del món.

El brasiler ha superat el francès Victor Koretzky (KMC Orbea), que després d’enllaçar tres triomfs a la Copa Catalana Internacional de Banyoles repeteix el segon lloc del 2019, després d’entrar a 37 segons d’Avancini.

Jofre Cullell (Megamo), quinzè el 2018 en la seva estrena a la categoria sub-23 i cinquè en l’anterior edició, els dos cops com el millor del seu grup d’edat; ha acabat en el lloc 35 a 5:24 del brasiler i vuitè de la categoria promesa.

Jordan Sarrou (Absalon BMC) ha completat el podi a 45 segons del primer i superant David Valero (MMR) per quatre segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)