Handbol

Ja en té 30 de consecutives

Handbol. El Barça ho ha guanyat tot des de la derrota en la primera jornada de la lliga de campions. Després s’ha mostrat intractable en la lliga Asobal, la copa Asobal i la Champions

El Barça ha encadenat 30 victòries aquesta temporada després de guanyar diumenge a la pista del Celje (25-37) en la lliga de campions i classificar-se directament per als quarts de final de la màxima competició europea. Els blaugrana havien perdut el seu últim partit d’enguany, i també el primer, en la primera jornada de la fase de grups de la lliga de campions que van jugar el 14 de setembre de l’any passat a la pista del Pick Szeged (31-28). A partir de llavors els homes de Xavi Pascual s’han mostrat intractables en els partits de les tres competicions que han anat disputant, la lliga Asobal (16 victòries), la copa Asobal (2 victòries) i la lliga de campions (12 victòries). En total, aquesta temporada 2019/20 el Barça ha disputat 39 partits oficials en sis competicions diferents i ha aconseguit 38 victòries i una derrota. Abans de la derrota els blaugrana havien guanyat vuit partits, dos en la supercopa catalana, tres en la Super Globe, un en la supercopa d’Espanya i els dos primers de la lliga Asobal.

Victòries clares

La ratxa de 30 victòries consecutives és important, però també la manera com s’han aconseguit ja que en la majoria de partits els blaugrana s’han mostrat clarament superiors als seus rivals. En sis d’aquestes victòries el marcador del Barça ha superat els 40 gols anotats, i en set més s’ha quedat just en els 39. El partit en què els blaugrana van anotar més gols va ser el Barça-Osca de la lliga Asobal, que van guanyar per 49-26, amb 23 gols de diferència. Aquest va ser el primer partit que van jugar els blaugrana després de la derrota en la Champions. El màxim avantatge amb què el Barça ha guanyat un partit és de 24 dianes i el va aconseguir en dues ocasions. La primera va ser en el segon partit després de la derrota i va ser en la segona jornada de la lliga de campions quan va guanyar al Palau Blaugrana el Celje eslovè per 45-21. El Barça havia perdut un partit, però la seva reacció va ser contundent, ja que va aconseguir de manera consecutiva el rècord de gols de la campanya en un partit (49) i la màxima diferència (24), sense comptar la victòria a principi de la temporada en la semifinal de la supercopa catalana per 19-46 contra l’Avannubo La Roca, un equip que milita en una categoria inferior. La segona victòria de 24 gols de marge va ser també a casa en la lliga Asobal contra el Sinfín i va repetir el 45-21. En sis partits –cinc en lliga i un en Champions–, els blaugrana han superat per més de 20 gols els seus rivals.

En aquesta ratxa de victòries consecutives també n’hi ha hagut de més ajustades. La victòria més curta va ser per només tres gols a la pista del París Saint-Germain (32-35) en la lliga de campions, mentre que en la lliga Asobal va superar el Logroño La Rioja per quatre gols (28-32).

L’ENSOPEGADA

El Barça va ser derrotat el 14 de setembre a la pista del Pick Szeged (31-28)

LA REACCIÓ

Just després de perdre va fer la màxima anotació guanyant l’Osca per 49-26

LA MÉS CURTA

El triomf més ajustat va ser a la pista del París Saint-Germain per tres gols (32-35)

El Barça torna a la lliga i rep el Valladolid (19 h)

El Barça torna a la lliga Asobal després d’assegurar-se la classificació directa per als quarts de final de la lliga de campions i aquesta tarda rep el Recoletas Valladolid (19 h). El conjunt castellà arriba al Palau Blaugrana després de dues derrotes consecutives i ocupant la vuitena posició. Per primera vegada en la lliga el Barça té tots els jugadors disponibles –ja ho estaven en el partit de Champions de diumenge–, mentre que el Valladolid té tres baixes destacades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)