Rugbi

Carles Puigdemont anirà divendres a un partit de la USAP, a Perpinyà

Rugbi. L’ex president de la Generalitat ha estat convidat pel club nord-català i veurà en directe l’enfrontament contra el Rouen el dia abans de l’acte que es farà dissabte

Carles Puigdemont anirà aquest divendres al partit que la USAP Perpinyà jugarà a l’estadi Aimé Giral contra el Rouen (20 h) de la lliga PRO D2 francesa. L’ex president de la Generalitat de Catalunya ha estat convidat pel president del club nord-català, François Rivière. L’eurodiputat de Junts per Catalunya hi assistirà abans de l’acte que es farà l’endemà dissabte (12 h) al Parc de les Exposicions de Perpinyà, juntament amb Toni Comín i Clara Ponsatí, i en el que es preveu que hi assisteixin unes 80.000 persones.

La USAP espera omplir el seu estadi de 14.000 espectadors en aquest important partit de lliga, i en la que està lluitant per tornar a la màxima categoria. L’entitat nord-catalana ha anomenat aquest enfrontament com: “La festa de tots els catalans”. El president de la USAP, François Rivière, ha explicat que tot ha anat d’una manera molt natural i que per part seva no hi ha cap intenció política. “Defensem la identitat catalana. El que m’interessa és crear ponts i reforçar els vincles entre Catalunya al sud i al nord. El nostre objectiu és que sigui un moment molt bonic de celebració popular catalana”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)