Waterpolo

Tots contra el de sempre, el Barceloneta

Waterpolo. Arrenca a Sabadell la copa masculina amb el Barceloneta, en un gran estat de forma, amb tot a favor per allargar l’hegemonia

El Zodiac Barceloneta arriba a la copa de Sabadell probablement com l’equip més en forma d’Europa. A això s’hi ha d’afegir la seva hegemonia en el torneig del KO –sis títols seguits i 12 des del 2004– i el seu domini en la lliga regular, amb 12 victòries i un empat. Ara bé, el campió comença el torneig masculí a la piscina de Can Llong (13 h) contra el rival que precisament li va prendre l’únic punt en la lliga, el Mediterrani, fa dues jornades (7-7). Això farà, també, que els de Chus Martín afrontin el partit prou concentrats. El seu arsenal ofensiu, més l’estat de forma de Dani López Pinedo, hauria de marcar de sobres la diferència.

La resta d’enfrontaments són, lògicament, més oberts. L’Astrapool Sabadell, amb l’afició al seu costat, se les haurà al vespre (20 h) amb el CN Barcelona, un equip duríssim en defensa amb Toni Esteller i que s’ha situat segon en la taula. El Terrassa, que està mostrant un nivell sensacional en la seva estrena en la lliga de campions, mirarà de venjar-se de la derrota en la lliga contra el Mataró (8-5). Els terrassencs ja van jugar la final de l’any passat i aspiren a reeditar un altre duel de Champions contra el Barceloneta. El Sant Andreu, per la seva banda, és favorit contra el Catalunya, que arriba com el pitjor classificat de tots els participants (novè).

La competició femenina començarà demà, també a Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)