Esquí

La Marxa Pirineu arriba a la seva 27a edició

Aquest diumenge 8 de març tindrà lloc la Marxa Pirineu-Memorial Frederic Roura. Aquesta popular Marxa arriba ja a la seva vint-i-setena edició i malgrat haver-ho decidit a última hora esperem que aquest canvis en la meteorologia i les ganes de neu i esquí ajudin a fer una fantàstica marxa de molta gent i bona neu.

Malgrat una temporada tan adversa per condicions de neu, els canvis d’aquest últims dies ha fet decidir a les estacions de Lles i Aransa hagin a organitzar la Marxa Pirineu, única a l’Estat en les seves característiques, pel fet que surt de l’estació de Lles i arriba a l’estació veïna d’Aransa.

La cursa consta de 2 distàncies la de 14 i la 25 km. i es consolida la categoria familiar en que 3 membre de una mateixa família es poden inscriure i participar de manera conjunta.

La Marxa Pirineu aposta per preus populars 13.-€ per la categoria familiar i 18.-€ per la individual mantenint el mateix preu per la distància llarga o curta. La inscripció inclou el transport en bus de Lles poble a la sortida a l’estació de Lles i el retorn des de l’arribada a Aransa fins al punt de sortida. A més a més els punts de avituallament a Pollineres i l’avituallament a l’arribada a Aransa amb productes del territori i ambientació musical.

La Pirineu forma part del XCircuit, circuit pirinenc de marxes d’esquí nòrdic,  l’objectiu del circuit  és tornar al caràcter popular de les marxes d’esquí nòrdic.

Cadí continua com espònsor principal de la Marxa Pirineu en la seva línia de recolzament de les competicions esportives.

Per qualsevol ampliació d’informació, no dubteu en contactar amb nosaltres.
Telèfon : 647.932144.

Per més informació i inscripcions cliqueu aquí.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)