Tennis

Pas endavant del CT d’Aro

Tennis. Organitzarà el seu primer ITF femení a finals d’abril arran de l’acord amb el qual ha arribat amb MagisterTennis

El CT d’Aro, un dels clubs històrics del tennis gironí, organitzarà a finals d’abril el seu primer torneig femení internacional de la ITF, el segon de les comarques gironines després del que es disputa a la Bisbal. Aquesta és una de les apostes de la nova direcció esportiva de l’entitat, que anirà a càrrec d’Hugo Palomar, arran de l’acord amb MagisterTennis. El club tindrà una nova acadèmia d’alt rendiment, que ja funciona des de fa alguns mesos a les instal·lacions, s’organitzaran nous tornejos de totes les categories, des de benjamins fins a sèniors, i també competicions per a no federats.

El nou acord entre el club i MagisterTennis és vigent des de l’1 de març i el van presentar el president del club, Xavi Ato, el responsable de MagisterTennis, David Vidal, i el nou director esportiu, Hugo Palomar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)