Tennis

L’Argentina, fora de la Davis

Tennis. La baixa de Diego Schwartzman condemna els sud-americans a Colòmbia (3-1) en una eliminatòria prèvia amb 12 classificats que jugaran la fase final del 23 al 29 de novembre

Àustria, Alemanya, Itàlia, Austràlia i els Estats Units han segellat aquest cap de setmana en les eliminatòries de format convencional la classificació per a la fase final de la nova copa Davis, que es tornarà a jugar a la Caja Màgica de Madrid a final de curs –del 23 al 29 de novembre–, mentre que l’Argentina, Bèlgica i el Japó han quedat eliminades. En general, la majoria dels equips no ha pogut comptar amb els seus primeres espases. Àustria no ha disposat de Dominic Thiem, Alemanya tampoc no ha alineat Alexander Zverev, ni Itàlia Matteo Berrettini. Austràlia no ha fet jugar ni Alex de Minaur ni Nick Kyrgios i els Estats Units no han disposat del canoner John Isner. En canvi, els argentins han pagat contra Colòmbia (3-1) l’absència de Diego Schwartzman a Bogotà, Bèlgica no ha sobreviscut a la baixa de David Goffin i el Japó tampoc no ha digerit que Kei Nishikori no jugués l’eliminatòria. També han obtingut la classificació Croàcia –sense Marin Cilic–, Eslovàquia, Hongria, el Kazakhstan, Suècia, Colòmbia, la República Txeca i l’Equador.

Eliminatòries
Croàcia - Índia 3-1
Hongria - Bèlgica 3-2
Colòmbia - Argentina 3-1
EUA - Uzbekistan 4-0
Austràlia - Brasil 3-1
Itàlia - Corea del Sud 4-0
Alemanya - Bielorússia 4-1 Kazakhstan - Holanda
3-1
Eslovàquia - República Txeca 1-3
Japó - Equador 0-3
Suècia - Xile 3-1
Àustria - Uruguai 3-1
Madrid 2020
Jugaran la fase final els 12 vencedors de les eliminatòries, els quatre semifinalistes del 2019 –Espanya, el Canadà, Sèrbia i Rússia– i les dues convidades: França i la Gran Bretanya.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)