Tennis

L’ATP suspèn sis setmanes el circuit i el Godó no es farà

Tennis. L’organització trasllada l’edició del 2020, que s’havia de fer del 18 al 26 d’abril, al 2021 i tornarà Els diners de les entrades als aficionats o les canviarà per les de l’any vinent

L’organització del Barcelona Open Banc Sabadell – Comte de Godó ha confirmat que l’ATP (Associació de Tennistes Professionals) va comunicar ahir la cancel·lació de tots els tornejos del circuit professional internacional a celebrar-se des d’ahir fins a les pròximes sis setmanes per intentar frenar la pandèmia del coronavirus arreu del món. L’edició 2020 del Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó, que s’havia de disputar del 18 al 26 d’abril, es veurà afectat per aquesta mesura i en conseqüència no se celebrarà.

L’organització del torneig explica en un comunicat que està en contacte permanent amb l’ATP i amb les autoritats competents i desitja mostrar la seva preocupació per la crisi sanitària en la qual tota la societat estem immersos solidaritzant-se amb les mesures la prioritat de les quals sigui la protecció de la salut d’aficionats, jugadors, periodistes i la societat en general.

L’organització informar que en el moment que es restableixi la normalitat, es posarà a treballar immediatament amb els seus col·laboradors i amb l’ATP amb la confiança de celebrar la millor edició 2021 possible.

Les persones que hagin adquirit les seves entrades que es reemborsarà el valor de les mateixes a aquelles que el sol·licitin o se substituiran per entrades del torneig 2021, respectant en tot moment la ubicació de la rreeserva.

Miami, el primer

Abans que l’ATP anunciés la seva decisió de suspendre els tornejos de les sis properes setmanes l’alcalde de Miami, Carlos Giménez, va anunciar la suspensió del Master 1.000 de Miami com a “precaució” després que aparegués el primer brot de coronavirus al seu comtat. El torneig havia de començar el 25 de març amb la presència de Rafa Nadal, Novak Djokovic i Roger Federer. El primer Master 1.000 de la temporada, el d’Indian Wells (Califòrnia) ja havia estat cancel·lat pel mateix motiu.

A banda del Godó i els dos Masters 1.000 dels EUA, els altres tornejos que no es podran fer són els de Houston, el Grand Prix Hassan II de Marraqueix (Marroc), el Masters 1.000 de Montecarlo i l’obert d’Hongria a Budapest. “No és una decisió que hem pres a la lleugera, és una acció que hem pres amb l’objectiu de protegir la salut i la seguretat dels jugadors, entrenadors i de tota la comunitat del tennis en l’àmbit internacional davant l’amenaça d’aquesta pandèmia global”, va explicar el president de l’ATP, Andrea Gaudenzi.

MIAMI, TAMPOC

El Masters 1.000, amb Nadal, Djokovic i Federer, també cau del calendari
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)