Futbol sala

Sergio Lozano es recupera confinat

Futsal. El capità reconeix que, sense l’ajuda directa dels fisios, se li fa més difícil el treball de recuperació del seu bíceps femoral

El confinament no atura Sergio Lozano en la recuperació de la lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra que es va fer en l’última copa d’Espanya. El capità del Barça de futsal, això si, reconeix que no és fàcil fer la feina que li toca sense l’ajuda dels professionals del club. “És difícil treballar sense el recuperador, però intento ser disciplinat i fer-ho el millor possible”, ha dit en una entrevista als mitjans del club. “No saps exactament com està la cicatriu, si s’estarà curant com toca i si estaràs fent bé el que et diuen. Està clar que vas més tranquil quan comptes amb la supervisió directa i la guia dels metges i els fisios. Ara, per molt que em vagin dient les coses, em toca fer-ho a mi i sempre queda aquell petit dubte”, ha comentat també.

El ‘búfal’ ha explicat, per altre banda, que ara que han passat dues setmanes des que es va lesionar ja pot fer tots els exercicis, sempre que vigili l’esforç que fa amb l’isquio i el bíceps lesionat. “Tot el que pugui fer sense dolor és bo. Quan tinc una petita molèstia, paro.” Lozano manté un contacte constant amb els professionals del club, que resolen els seus dubtes a l’instant, i també amb els seus companys d’equip. “El grup de whattsapp que tenim és molt actiu. Comentem l’actualitat i les nostres coses i fem molta broma, per distreure’ns. Ens ajuda a tenir la ment ocupada i, sobretot,a mantenir, en la mesura que es pot, la rutines i el contacte.”

L’ajornament de la Champions per culpa de la crisi del coronavirus afavoreix la possibilitat que Sergio Lozano hi pugui participar. Ell, però, preferiria no haver passat pel tràngol de la lesió. “Guanyo temps per estar millor, tot i que crec que hauria arribat igualment. Però no ho canvio. Preferiria haver arribar just i no viure aquesta situació, amb la incertesa de no saber si arribarem a jugar la final four. Això només és esport i no una prioritat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)