Handbol

El BM Granollers presentarà un ERTO

Handbol. Ja ha iniciat els tràmits i afectarà als jugadors i jugadores dels equips sèniors, els tècnics i el personal de gestió del club

El BM Granollers ha anunciat aquest vespre a través d’un comunicat que ha iniciat els tràmits necessaris per presentar davant de l’Autoritat Laboral d’un expedient de regulació d’ocupació temporal (ERTO) per a jugadors i jugadores dels dos equips sèniors, tècnics i personal de gestió de l’entitat. En la nota s’hi afegeix: “Aquesta figura, entenem, que és la que en les actuals circumstàncies millor protegeix els jugadors i jugadores, tècnics, professionals i al propi Club davant d’una situació extraordinària i d’emergència. Les recomanacions de les autoritats polítiques, sanitàries i esportives per tal de fer front a la propagació del COVID-19, ens obliguen a prendre aquesta mesura, d’una manera temporal. Esperem que s’entengui i es comprengui la necessitat de prendre aquesta mesura pensada per a totes les persones que formem part d’aquest Club.”

El BM Granollers s’afegirà d’aquesta manera a d’altres clubs de la mateixa lliga Asobal d’handbol i d’altres modalitats esportives que adopten aquesta mesura per abordar la crisi sanitària i econòmica que ha provocat el coronavirus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)