Més esport

El Japó i el COI estudien fer els Jocs Olímpics a la primavera del 2021

Olimpisme. El Comitè Olímpic Internacional consulta amb les federacions internacionals el tema del calendari

El Comitè Olímpic Internacional (COI) i el Japó estan estudiant la possibilitat d’organitzar els Jocs Olímpics a la primavera del 2021. Desprès de la decisió de no poder-los fer aquest estiu, busquen que la competició es disputi el més aviat possible, abans de l’estiu de l’any vinent. La decisió sobre les noves dates es podria prendre en les properes tres setmanes. Els mesos de març i abril del 2021, d’aquí a un any, sembla l’opció més favorable segons la disponibilitat del calendari.

Segons els mitjans informatius japonesos el COI està consultant amb els organitzadors japonesos i les federacions internacional implicades. La primavera del 2021 és una opció que va tenir el suport de forces federacions internacionals per evitar el calor de l’estiu a Tòquio, mentre que altres es van decantar per la tardo.

La ministra japonesa encarregada dels Jocs, Seiko Hashimoto, va afirmar que hi han problemes de calendari per resoldre, ja que pel 2021 ja hi ha competicions internacionals previstes. La governadora de Tòquio, Yuriko Koike, va dir que per prendre la decisió es tindrà en compte la viabilitat del calendari i la disponibilitat de les seus. El director executiu del comitè organitzador, Toshiro Muto, va expressar el seu desig que les dates es fixin el més aviat possible perquè si no hi haurà forces aspectes organitzatius que no podran avançar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)