Futbol sala

Ferrao i Plaza diuen que el mèrit de ser els millors del món és dels companys

Futbol sala. També agraeixen l’aposta del FC Barcelona pel seu esport

El millor jugador del món, el pivot Ferrao, i el millor entrenador mundial, el tècnic Andreu Plaza, coincideixen en afirmar que els seus guardons han arribat gràcies als seus companys del FC Barcelona. Els dos comparteixen les distincions amb l’equip i donen les gràcies a la força que han rebut d’ells, i a l’entitat que ha apostat pel seu esport.

El pivot Ferran està molt satisfet d’haver arribat a ser considerat el millor del món i manifesta: “El camí ha estat molt llarg per arribar fins aquí, tant a nivell individual com col·lectiu”. El jugador blaugrana explica que des de l’inici del nou projecte fa quatre anys han lluitat molt per canviar una trajectòria que no era favorable i que el que han fet té molt de mèrit. “El que hem fet costa molt i no hauria estat possible sense l’aportació de tots i cadascun dels jugadors i membres de l’staff . I si, a més a més dels títols, també pots sumar premis individuals, doncs ja és perfecte” afirma Ferrao. El proper repte pel brasiler és la Champions.

El tècnic del conjunt blaugrana Andreu Plaza agraeix la distinció al millor entrenador del món als seus col·laboradors i diu que reforça l’aposta del club pel futbol sala. “Són un reconeixement a un esport que cada vegada és més important dins el Club. La gent del Palau fa un esforç molt gran per captar l’atenció del públic i el Club fa una aposta decidida pel futbol sala” afirma Andreu Plaza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)