Futbol sala

Reconeixement a l’equip

Futbol sala. Ferrão i Andreu Plaza diuen que el mèrit de ser reconeguts com el millor jugador i el millor entrenador del món és dels companys, tant dels jugadors com de l’equip tècnic

El millor jugador del món, el pivot brasiler Ferrão, i el millor entrenador mundial, el tècnic català Andreu Plaza, coincideixen a afirmar que els seus guardons individuals atorgats pels Futsal Awards 2019 fa uns dies, han arribat gràcies als seus companys del FC Barcelona. Tots dos han volgut compartir les distincions amb l’equip, tant els jugadors, els tècnics com els col·laboradors, i donenes gràcies a la força que han rebut d’ells, i també a l’entitat que sempre ha apostat pel seu esport.

El pivot Ferrão està molt satisfet d’haver arribat a ser considerat el millor del món i manifesta: “El camí ha estat molt llarg per arribar fins aquí, tant a nivell individual com col·lectiu.” El jugador blaugrana explica que des de l’inici del nou projecte fa quatre anys han lluitat molt per canviar una trajectòria que no era favorable i que el que han fet té molt de mèrit. “El que hem fet costa molt i no hauria estat possible sense l’aportació de tots i cadascun dels jugadors i membres de l’staff . I si, a més a més dels títols, també pots sumar premis individuals, doncs ja és perfecte” afirma Ferrão. El proper repte pel brasiler és intentar guanyar la Champions.

El tècnic blaugrana Andreu Plaza, agraeix la distinció al millor entrenador del món als seus col·laboradors i afegeix que creu que reforça l’aposta del club pel futbol sala. “És un reconeixement a un esport que cada vegada és més important dins el club. La gent del Palau fa un esforç molt gran per captar l’atenció del públic i el club fa una aposta decidida pel futbol sala”, constata Andreu Plaza, que es mostra convençut que els premis ajudaran a mantenir l’interès dels aficionats.

En aquests premis mundials del futbol sala 2019, dos jugadors blaugrana més han estat inclosos entre els millors. Adolfo ha acabat segon en la votació de millor jugador del món del 2019, només superat per Ferrão, mentre que Juanjo també ha aconseguit la segona posició en l’apartat dels porters darrere del brasiler Higuita, del Kairat Almaty.

ELS PROTAGONISTES

El que hem fet costa molt i no hauria estat possible sense l’aportació de tots i cadascun dels jugadors i membres de l’staff
Ferrão
És un reconeixement a un esport que cada vegada és més important dins el club
Andreu Plaza
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)