Més esport

L’ajornament dels Jocs beneficia Ferrer-Salat que s’està recuperant d’una caiguda

Hípica. L’amazona catalana, que tenia una plaça per Tòquio 2020, va caure del cavall al gener i no hagués arribat a la competició en les dates previstes

L’amazona catalana Beatríz Ferrer-Salat s’ha vist beneficiada per l’ajornament dels Jocs Olímpics de Tòquio ja que actualment s’està recuperant d’una caiguda. La doble medallista a Atenes 2004 –bronze individual i plata per equips– i que ha participat en quatre Jocs Olímpics, va caure del cavall en el mes de gener i no hagués estat en condicions de competir en les dates previstes de finals de juliol i inicis d’agost d’aquest 2020.

“S’ha obert una porta per a mi, sí”, diu l’amazona catalana que va patir una doble fractura de pubis i de sacre i que va veure com la seva participació en els Jocs Olímpics de Tòquio quedava totalment descartada. Ara, amb l’ajornament dels Jocs fins al 2021 si que podrà estar a punt. En el moment de la caiguda Beatríz Ferrer-Salat tenia assegurada la seva participació per Tòquio formant part de l’equip de doma d’Espanya i aspirava a una plaça individual i estar entre les tres millor amazones de l’estat. “Amb l’ajornament tindré temps per recuperar-me de les meves lesions, competir amb Elegance abans dels Jocs, aconseguir la classificació que em queda i estar entre les tres millors”, explica Beatríz Ferrer Salat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)