Més esport

Els Jocs de Tòquio es disputaran del 23 de juliol al 8 d’agost de 2021

Olimpisme. Els Paralímpics es faran del 24 d’agost al 5 de setembre, segons han confirmat els organitzadors

Els organitzadors de Tòquio 2020 han confirmat que els Jocs Olímpics començaran el 23 de juliol i es clausuraran el 8 d’agost del 2021, pràcticament la mateixa data prevista inicialment abans de l’ajornament d’un any (eren del 24 de juliol al 9 d’agost). De fet, s’avancen un dia perquè la inauguració coincideixi amb un divendres. Els Jocs Paralímpics es disputaran del 24 d’agost al 5 de setembre. Així ho anunciat en roda de premsa el president del Comitè Organitzador, Yoshiro Mori, poc després de conversar telefònicament amb el president del Comitè Olímpic Internacional Thomas Bach.

La nova data ha estat proposada pels organitzadors tenint en compte que es volien concedir “temps suficient pels preparatius” dels atletes i de les altres parts implicades, a més que consideraven preferible que els Jocs es disputessin en un període de vacances. “Degut a la situació del coronavirus també creiem que era millor que els Jocs fossin a l’estiu”, ha afegit el Mori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)