Handbol

La lliga femenina acabarà com a molt tard el 30 de juny

Handbol.

Els clubs de la lliga de divisió d’honor femenina d’handbol i la federació espanyola han acordat que en cap cas la competició acabarà més enllà del 30 de juny tenint en compte, entre d’altres compromisos internacionals, que el KH-7 Granollers i el Valladolid jugaran la final a quatre de la Challenge Cup entre el 15 i el 21 de juny. S’ha acordat també que hi haurà descensos i ascensos sigui quin sigui l’escenari final de la competició, encara que no es puguin jugar més partits per la situació sanitària del país o per un allargament del decret d’alarma. La lliga tornarà a tenir la temporada vinent 12 equips ja que coincidirà amb un any olímpic i a finals del 2020 es disputarà també el campionat d’Europa.

Ara mateix falten sis jornades perquè acabi la temporada 2019/20. El KH-7 Granollers és sisè. Si no es jugués més el campió seria el Bera Bera i perdria la categoria l’Alcobendas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)