Més esport

L’esport català és reuneix amb Quim Torra

Política esportiva. Les entitats esportives han plantejat al president de la Generalitat un pla per donar viabilitat i seguretat econòmica al sector

L’esport català s’ha reunit aquest matí, de manera virtual, amb el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, la consellera de la Presidència Meritxell Budó i el secretari general de l’Esport i l’Activitat Física, Gerard Figueras. Les entitats han plantejat la necessitat d’un pla per tal de donar viabilitat i seguretat econòmica al sector.

El president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva, ha fet públic que els hi han explicat quines són les dificultats econòmiques que tenen els clubs degut a l’afectació del COVID-19. Sobretot han demanat: “Un pla Mashall que l’esport necessita centrat amb quatre pilars, digitalització, fiscalitat, ocupació i finançament. Un finançament a fons perdut que ha de donar viabilitat a les nostres entitats” ha manifestat Gerard Esteva.

El president de l’UFEC ha sigut molt clar en afirmar que si l’administració i el sector esportiu no treballen de forma conjunta: “El 50 per cent acabarà desapareixent”. Les demandes han estat escoltades i hi ha hagut un compromís per treballar i tirar endavant tots els projectes per fer viable l’esport català.

Les entitats esportives també han explicat al president Quim Torra les activitats que de forma virtual s’estan portant a terme durant aquest confinament a casa per part dels clubs i les federacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)