Més esport

La flama olímpica ja no es pot visitar

Olimpisme. El comitè organitzador dels Jocs 2020 tanca l’exposició on la tenia a Fukushima per evitar nous contagis en el Japó

La flama dels Jocs Olímpics 2020 que havia d’estar exposada a Fukushima fins a finals d’abril ha tancat les portes al públic coincidint amb l’alerta sanitària en varies zones del Japó. Fukushima no és una de les set prefectures afectades per aquesta declaració d’alerta, però el comitè organitzador dels Jocs Olímpics ha decidit tancar l’exposició com una mesura de seguretat per prevenir la propagació del COVID-19 que ha tingut en rebot en el Japó.

La flama olímpica va arribar al Japó el passat 20 de març, i després de l’ajornament dels Jocs pels 2021 el 24 del mateix mes i la cancel·lació del relleu de la torxa per tot el Japó, va quedar exposada des del 2 d’abril en el J-Village, unes instal·lacions esportives de la regió on l’any 2011 hi va haver el greu accident de la planta nuclear de Fukushima Daiichi. L’exposició del foc olímpic tenia l’objectiu de mantenir viu l’esperit olímpic i que fos: “com un far d’esperança” en la lluita mundial contra el coronavirus. El comitè organitzador no ha especificat on estarà la flama olímpica a partir d’ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)