Més esport

La UFEC i el Col·legi de Farmacèutics s’alien per portar medicaments a les persones vulnerables

Covid-19.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya han creat el Registre de Voluntaris Esportistes amb l’objectiu de tenir una borsa de persones que ajudin a fer arribar els medicaments a les persones vulnerables que, per diversos motius, no poden anar a recollir-los. El registre es gestiona a través d’una app que posa en contacte les farmàcies amb els voluntaris.

Arribar a tot el territori

Els federats (majors d’edat) interessats a col·laborar han d’omplir un formulari que trobaran al web http://www.farmaserveis.cat

Aquesta iniciativa ha aconseguit, de moment (el registre està actiu des de dimarts passat), prop 600 persones disposades a ajudar les persones vulnerables que no poden anar a recollir els medicaments a les farmàcies.

La borsa posa en contacte farmàcies amb voluntaris per poder fer les entregues, acordades segons la disponibilitat i el lloc de residència, que es realitzen, sempre, complint amb les mesures d’higiene, seguretat i distanciament social adequades, i amb un certificat personal (salconduit) per poder fer els desplaçaments oportuns sense problemes.

Aposta per la solidaritat

En situacions excepcionals, “tothom pot ajudar”, ha explicat Gerard Esteva, president de la UFEC. Amb aquesta iniciativa, els federats i federades catalanes, “persones acostumades al treball en equip, el sacrifici i la solidaritat, podran aportar un granet de sorra més en la lluita contra la pandèmia”, ha reblat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)