Waterpolo

Consens pels títols de lliga

Waterpolo. Els clubs decideixen donar per bona la classificació i atorgar els títols a l’Atlètic Barceloneta i el CN Mataró. L’acord ha de ser ratificat per la comissió delegada de la federació

Els clubs de les lligues de divisió d’honor, reunits telemàticament amb la federació, han expressat majoritàriament la voluntat de donar per bones les classificacions del campionat abans de la seva suspensió per la crisi del coronavirus, que situaria com a campions el Zodiac Atlètic Barceloneta, en la competició masculina, i el CN Mataró, en la femenina. En aquest cas les places europees serien per al Barceloneta, el CN Barcelona i el CN Terrassa (lliga de campions), i el CN Sabadell i el CN Mataró (Eurocup), mentre que l’Eurolliga femenina la disputarien el CN Mataró, el CE Mediterrani i el CN Sabadell. Finalment no hi hauria descensos. L’acord, en tot cas, ha de ser ratificat per la comissió delegada de la Federació Espanyola de Natació.

El CN Sabadell, en contra

Tot i l’opinió majoritària, des del CN Sabadell, el seu president, Claudi Martí, ha volgut expressar la seva total disconformitat amb l’acord. “Des del CN Sabadell no entenem que la federació espanyola proposi proclamar campions de lliga en virtut d’una classificació que ni s’ha acabat i en el cas del masculí amb equips que han jugat un diferent nombre de partits. És una classificació que té el valor que té, però no és la representativa de qui ha de ser el campió perquè és una competició basada en el play-off. No entenem de cap manera que els equips que, per un moment circumstancial, siguin els primers hagin de ser els campions quan la normativa de les lligues marca que es decideix amb un play-off”, ha sentenciat. En aquest sentit, des del CNS s’estudiaran els diferents escenaris i no es descarta emprendre accions legals contra la Federació Espanyola de Natació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)