Handbol

PAU GUITART

PORTER DE LA UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ

“Estàvem en el nostre millor moment”

“Després del que va passar en la primera volta no podia acabar-se així. Però bé...”, es resigna el sarrianenc sobre el duel amb màxim rival

“Seguiré defensant aquests colors fins a la mort”, diu un dels referents del club

Patrocini

Pau Guitart (1996) és una de les múltiples raons que expliquen la brillant temporada del Sarrià a Plata, sempre fora del descens l’any del debut.

S’ha acabat la temporada. Això sí que es veia a venir fa temps.
Ja quan portàvem només una setmana, l’entrenador del Conca va dir que per tornar a la competició s’hauria de fer una altra pretemporada i, veient les notícies, ja es veia que no es podria arrencar un altre cop.
El Màlaga amb mig equip infectat abans de l’estat d’alarma...
Quan es va confirmar que en quinze dies podies estar infectat sense saber-ho, nosaltres feia quinze dies que havíem jugat contra ells. I recordo que aquella setmana veníem de Torrelavega, vam dormir a l’aeroport i em trobava molt cansat. Molta gent pensava que potser ens havia afectat: vaig tenir un ensurt.
Està bé, però?
Per descomptat, fatiga i prou.
Acabat el curs. Balanç?
Únic, espectacular. El que estàvem fent no ens ho treu ningú, i era la nostra millor temporada. Em sap greu que hagi acabat així perquè ho fèiem bé, ens enteníem a la perfecció i estàvem en el nostre millor moment. És una llàstima, i ara, a més, faltava jugar contra el Barça a casa, que en teníem moltes ganes; anar a Bordils, que després del que va passar en la primera volta no podia acabar-se així. Però bé...
Temporada molt bona, però perdre a casa amb el Bordils...
Sí que va ser una taca en l’expedient i va durar una setmana o dues. Perquè després en la copa a casa amb Anaitasuna vam fer un gran partit que el vam perdre per dos detalls, i després a casa seva, els vam guanyar. Recordo que en Salva va dir que d’aquella ens en recuperaríem, i ho vam fer.
Quan van pujar va dir que, com a mínim, volia estar un any a Sarrià. Com ho veu ara mateix?
Quan saps que és el moment? I, després, a Sarrià hi estic molt a gust i hi vull seguir. Ho faré, però si per exemple demà em truca un equip de l’Asobal o es presenta una ocasió única, hi he d’anar. Jo ho tinc clar, tothom m’entendria i només s’ha de presentar l’ocasió. Que no? Al club de la meva vida. Seguiré defensant aquests colors fins a la mort.
I la temporada que ve, com creu que serà quan acabi la crisi?
Hem de mirar de seguir millorant cadascú en el seu àmbit; jo, per exemple, en flexibilitat, o el que té problemes de genoll. Són molts mesos, sí. Però sempre podem fer alguna cosa i la gent respon molt bé perquè som conscients de què volem i d’on som.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)