Més esport

L’esport català tindrà 14,5 milions d’euros més

Poliesportiu. Serviran per ajudar l’esport escolar i les federacions

L’esport català tindrà 14,5 milions d’euros més per fer front als efectes del coronavirus. El govern de la Generalitat ha autoritzat el Consell Català de l’Esport (CCE) a realitzar aquesta despesa en diferents exercicis per donar suport a l’acció de les federacions esportives catalanes i als programes de l’esport escolar dels consells esportius de Catalunya. L’objectiu és finançar les diferents activitats esportives, tant les que no s’han pogut dur a terme a causa de la crisi de la Covid-19, però han generat una despesa, com les suspeses i que es duran a terme abans de finals d’any.

Pel que fa a les federacions i clubs, el govern autoritza el CCE a fer una despesa de 9,5 milions d’euros per atendre la convocatòria de subvencions per a aquest tipus d’entitats. Aquest any 2020 s’hi destinaran 7,6 milions d’euros i el 2021, 1,9 milions. També s’ha aprovat una despesa de cinc milions d’euros per donar suport, també mitjançant subvencions, als consells esportius per al desenvolupament dels seus programes d’esport escolar del curs 2019/20. Aquest import es reparteix en 4,1 milions aquest any i 900.000 euros el 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)