Futbol sala

Vistiplau al ‘play-off’ exprés per resoldre la lliga

Futbol sala. La comissió delegada aprova la proposta de tancar la fase regular i el Barça jugarà els quarts de final de la lliga contra el Llevant

La comissió delegada de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha aprovat la proposta de donar per acabada la lliga regular i que els vuit primers en el moment de la suspensió disputin el títol amb un play-off exprés en una única seu, a porta tancada, i amb un interval de 72 hores entre partit i partit. L’RFEF especifica que aquesta proposta està condicionada a l’evolució de la pandèmia i a les recomanacions del Ministeri de Sanitat i del CSD. El Barça, com a segon classificat, jugarà els quarts de final amb el Llevant, setè en el moment de la suspensió. En la mateixa part del quadre s’enfrontaran el Valdepeñas (3) contra l’Osasuna Magna (6), i per l’altra costat els emparellaments seran: Movistar Inter (1)-Jaén (8), i El Pozo Múrcia (4)-Palma Futsal (5).

De moment no s’han concretat les dates ni l’escenari de la competició, tot i que la idea és que es pugui organitzar el mes de juny segurament al pavelló Martín Carpena, de Màlaga. Precisament, el Barça va conquerir el seu últim èxit en aquest pavelló, on es va disputar la final de la copa d’Espanya contra el Valdepeñas, amb victòria blaugrana per 3-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)