Waterpolo

Dani Ballart serà el nou entrenador de l’equip femení del CN Mataró

Waterpolo. El tècnic barceloní rellevarà la brasilera Marina Zablith en la banqueta del club maresmenc, que a l’espera de la resolució de la comissió delegada és oficiosament l’últim campió de lliga de divisió d’honor

Dani Ballart es convertirà el curs vinent en el nou entrenador de l’equip femení del CN Mataró, que a l’espera de la resolució de la comissió delegada de la Federació Espanyola de Natació és oficiosament el campió de la lliga de divisió d’honor d’enguany. Tot i els bons resultats esportius –l’equip també va assolir la supercopa d’Espanya–, la direcció tècnica del club maresmenc ha decidit rellevar a Marina Zablith del càrrec. En una nota emesa pel club maresmenc, se li agraeix i reconeix la seva “tasca realitzada de manera professional i entusiasta” i se li ofereix la possibilitat de continuar vinculada en el cos tècnic del primer equip femení. L’acord entre Ballart i el CN Mataró és per una temporada prorrogable a una segona d’opcional.

L’arribada de Ballart, que aquest curs ha estat entrenant al club egipici del Gezira (el Caire), no és l’única novetat en les files mataronines, que també es reforçaran amb la portera internacional del CN Sant Andreu Maria Elena Sánchez per cobrir la baixa de la francesa Lorena Derenty. També són baixa la boia nord-americana Brigitta Games, que ha tornat a ser reclamada pel seleccionador dels Estats Units per preparar els Jocs Olímpics de Tòquio, la internacional Irene González, que marxarà al CN Sabadell, i Laura Vicente, que deixa el waterpolo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)