Futbol sala

Esquerdinha i Ferrao treballen per estar a punt pel ‘play-off’ expres

Futbol sala. Els dos pivots del Barça han accelerat la recuperació de les seves lesions amb la sortida del confinament i volen tenir l’alta mèdica per estar presents en la lluita pel títol

Esquerdinha i Ferrao estan treballant amb moltes ganes i dedicació per poder estar a punt i tenir l’alta mèdica de les seves lesions quan es disputi el play-off expres que ha de decidir el títol de lliga. Els dos pivots del Barça han estat treballant en solitari durant el confinament, seguint les directrius dels serveis mèdics del club. Ara han pogut tornar a les instal·lacions del barça per entrenar, com la resta de companys, i s’ha accelerat la recuperació de les seves respectives lesions de llarga durada.

Esquerdinha va ser operat el 18 de setembre del 2019 del trencament als lligaments encreuats del genoll dret, i ja està en la fase final de la readaptació. Abans de l’aturada per l’alerta sanitària ja estava previst que s’integrés al grup just la setmana en que es va iniciar el confinament. “L’evolució és bona, he pogut recuperar-me amb calma i estem complint els terminis previstos”, ha explicat Esquerdinha, que té ganes de tornar a la competició. “Ja estem treballant els moviments reals del joc i espero incorporar-me molt aviat al grup per estar en les millors condicions possibles de cara al play-off”, ha explicat.

El seu company Ferrao també segueix una evolució molt positiva. Va ser operat d’una ruptura parcial del tendó d’Aquil·les de la cama esquerra el 2 de desembre de l’any passat i està molt animat. Ferrao compagina les sessions de fisioteràpia amb l’inici del treball de readaptació i es mostra optimista perquè te bones sensacions i ha començat a tocar la pilota. “Cada dia em trobo millor, el temps extra de recuperació m’ha vingut bé i ja em veig jugant aviat”, ha reconegut. “Ja he començat a tocar pilota i també a treballar els moviment de pivot, però encara em falta mobilitat i, sobretot, perdre la por i agafar confiança”, ha manifestat Ferrao.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)