Tennis

Federer lidera la llista Forbes dels més ben pagats

Poliesportiu. Amb 106,3 milions de dòlars de guanys en el 2019 és el primer tennista que encapçala el rànquing des de la seva creació el 1990, per davant dels futbolistes Cristiano Ronaldo i Messi

El suís Roger Federer s’ha convertit en el primer tennista en ocupar el primer lloc pel que fa als esportistes més ben pagats del món, segons la llista que ha publicat la revista Forbes, superant entre altres figures a el portuguès Cristiano Ronaldo i a l’argentí Lionel Messi, que havien intercanviat aquesta posició en els últims anys. Federer, de 38 anys i amb 20 títols de Grand Slam, es converteix així en el primer tennista que apareix en aquesta posició del rànquing des que es va crear el 1990. La revista mesura els guanys que perceben els esportistes durant un any natural, i Federer encapçala la llista amb uns guanys de 106,3 milions de dòlars, dels quals 6,3 formen part de les quantitats guanyades en el circuit ATP i la resta dels seus acords amb patrocinadors, com Barilla, Moet & Chandon, Rolex, Uniqlo, Wilson, Mercedes Benz o Credit Suisse. En els últims dotze mesos, Ronaldo, davanter de la Juventus de Torí, ha percebut segons Forbes 105 milions de dòlars, 60 d’ells del seu sou i 45 per patrocinis. Lionel Messi figura en el tercer lloc de la llista, amb 104 milions, dels quals 32 procedeixen dels seus compromisos publicitaris. L’argentí del Barcelona perd així el número u aquest any.

La japonesa de 22 anys Naomi Osaka, per la seva banda, ha establert el rècord de guanys de la història de l’esport femení amb 37,4 milions de dòlars, superant els registre de Maria Xaràpova, que tenia el millor registre des del 2015 amb 29,7 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)