Waterpolo

Bernat Sanahuja canvia d’aires

Waterpolo. El jove internacional, amb contracte fins al 2021, ha comunicat que pagarà la clàusula de rescissió per desvincular-se del CN Terrassa i tot indica que jugarà al CN Sabadell

Bernat Sanahuja (2000), capità i un dels màxims referents del CN Terrassa, ha decidit canviar d’aires. L’internacional de 19 anys, amb contracte en vigor fins al 2021, ha comunicat al seu club d’origen que farà efectiu el pagament de la clàusula de rescissió per desvincular-se de l’entitat. Sanahuja és un dels joves talents del waterpolo català. El 2018 va ser escollit el jugador més valuós del mundial juvenil de Budapest i aquest any ja va jugar amb la selecció espanyola absoluta que va assolir el subcampionat europeu a la capital hongaresa. Tot i que no ha transcendit oficialment, el futur de Sanahuja, que aquestes setmanes ja s’entrena al CAR de Sant Cugat amb els seus companys del combinat estatal, apunta cap a l’etern rival, el CN Sabadell. El nou projecte de Dídac Cobacho tindrà, doncs, dues baixes de consideració perquè la marxa de Sanahuja s’afegeix a la del porter Iñaki Aguilar, que també deixa el club egarenc. En tot cas, la porteria quedarà coberta per José María Motos, que torna a la competició després d’haver complert una sanció de dos anys per haver donat positiu en un control antidopatge quan militava al CN Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)