Ciclisme

Marc Soler serà el líder del Movistar en el Giro i no farà el Tour

Ciclisme. El responsable de l’equip, Eusebio Unzué, ha dit que el vilanoví s’ha fet mereixedor de ser el cap de files únic en una gran volta

El vilanoví Marc Soler serà el líder del Movistar en el Giro d’Itàlia i no disputarà el Tour de França segons ha explicat el cap de l’equip Eusebio Unzué en una roda de premsa virtual. Els líders en la cursa francesa i en la Vuelta a Espanya seran Alejandro Valverde i Enric Mas, mentre que Marc Soler serà el cap de files únic de l’equip en la prova italiana. Eusebio Unzué ha explicat: “Hem pensat que és millor per Enric Mas que vagi a disputar les seves dues primeres grans voltes apadrinat per Alejandro Valverde. Marc Soler s’ha fet mereixedor de ser el líder únic en una gran volta”

Marc Soler ha explicat en la roda de premsa: “Fa il·lusió. Vam estar la setmana passada amb Eusebio Unzué i em va proposar la idea. Vaig demanar una mica de temps per pensar-ho i he decidit que m’agrada i estic il·lusionat. He vist el recorregut i crec que està be”. El vilanoví debutarà a finals de juliol en la volta a Burgos, després farà el Criterium Dauphiné i també correrà la Tirrena-Adriàtica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)